lørdag 3. januar 2009

"en operasjon som ikke har funnet sted" - av Gaute Thorsen

Jeg er så langt fra jødehater, (ny eller gammel) nazist eller for den sak skyld en palestina elsker, som en faktisk kan være... - Jeg tror på mennesket, og ansvaret for dennes handlinger!

Men nå får det faen meg være nok! Mens palestinere har fått samlet seg noen steiner i romjula til kasteslynga si og smelt av noen små nyttårsraketter, så oppmarsjerer Israel sitt militære "kavaleri", bestående av tanks m støttetropper..
-Dette er de samme frykløse avdelingene som meiet ned barn og kvinner, syke som gamle, og forøvrig all infrastruktur i sør Lebanon på deres "Easttour of 2007"..

Nå i stillhetens storm, gir Israel en "hemmlig" beskjed til en lokal humanitær organisasjon at: -"De 400 utlendingene som har vært på julebesøk, kan nå forlate Gaza"..

Beskjeden er "hemmlig" - fordi Israel offesielt ikke vil bekrefte den, grunnet det vil gi militær taktiske avsløringer om hvor PANZER troppene deres skal begynne beskytningen, bombardementet - eller om du vil, den uvilkårlige nedslaktningen av barn, kvinner, gamle og syke i deres eget hjem.

- SKAM DERE ISRAEL!

Tenk at ett folk med deres historie, og relgion, kan få seg til å opptre med samme vold og aggresivitet som deres foreldre og besteforeldre generasjon ble utsatt for under den andre verdenskrig...Den gang het vi "allierte" og vi kjempet side om side og vant stolt i mot galskapen.- Jeg lurer på hvem som kan være stolt og kjempe ved deres side nå, i nedslaktingen av totalt forsvarsløse kvinner og barn, som gamle og syke...

Måtte deres lederene - sivile som millitære ansvarlige - i landet, bli kidnappet (som deres selv gjorde med Vanunu, bare for å nevne en av dem) for så å bli fremstillt og hold ansvarlig for brudd på ratifiserte internasjonale menneskerettigheter, såvel som Geneve konvensjonen - ja, nettopp den konvensjonen som forbyr å beskyte sivile under krigføring - for menneskerettsdomsstolen i Haag, eller sendt til en annen justis som heltsikkert hadde turte å ta på seg en slik sak..
- En kunnne jo ha sluppet dem ned i fallskjerm over Mekka, og håpet på en fairtrail der?...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar